Aqua Divina
Gastronomisch zeesap | puur en gezuiverd Oosterscheldewater

zoutreductie

Nederlanders eten te veel zout. Zoutreductie voorkomt ziekte, onnodig overlijden en hoge zorgkosten. Driekwart van het zout dat we dagelijks binnenkrijgen, zit verborgen in ons voedsel. Levensmiddelen fabrikanten staan voor een grote uitdaging: de hoeveelheid zout terugbrengen zonder negatief effect op de smaakbeleving! Aqua Divina biedt voor dit dilemma de oplossing. 

minder zout meer smaak

Aqua Divina geeft uw product & gerecht een rijke volle ziltige smaak. Wanneer er gekookt wordt met Aqua Divina in plaats van normaal zout kan het zoutgehalte gereduceerd worden tot 40%. Dit bereik je met  geen ander ingrediënt. 

eindeloze toepassingen

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer schaal en schelpdieren gekookt worden in of met gefilterd zeewater breng je de originele zilte smaak aan de gerechten. Het ongezonde keukenzout verdwijnt hierbij uit de keuken. De smaak van de schelpdieren zal geheel in balans zijn. Ook soepen kunnen hiermee bereid worden. De zilte smaak van de vissoep komt hiermee beter naar voren en het zoutgehalte (natrium) wordt teruggebracht met 20 tot 40%.

Flyer Product description
English
pdf folder aqua divina engels beurs.pdf (1.7MB)
Flyer Product description
English
pdf folder aqua divina engels beurs.pdf (1.7MB)